وظایف مدیر رستوران
وظایف مدیر رستوران با توجه به ظرفیت و خدماتی که در رستورانهای مختلف ارائه میشود با یکدیگر متفاوت است ولی به صورت کلی مدیریت فعالیت
خیابان ولیعصر - روبروی پارک ملت - برج سایه - طبقه هفتم - واحد یک
وظایف مدیر رستوران با توجه به ظرفیت و خدماتی که در رستورانهای مختلف ارائه میشود با یکدیگر متفاوت است ولی به صورت کلی مدیریت فعالیت
استعلام مالیات کارتخوان یکی از موارد است که مودیان مالیاتی دارنده دستگاه پوز یا همان کارتخوان برای دریافت پول از مشتریان کسب و کار خود
مالیات کارتخوان یکی از انواع مالیات است که به تازگی از دارندگان دستگاههای کارتخوان در برخی اصناف و مشاغل اخذ میشود. در واقع دولت به
حاشیه سود رستوران به سادگی با محاسبه تفاوت بین درآمد ناخالص و هزینههای عملیاتی قابل محاسبه است. در واقع با محاسبه حاشیه سود یک رستوران
چارت سازمانی رستوران نشان دهنده ساختار و سلسله مراتب داخلی این واحد تجاری است، این چارت معمولا به شکل یک نمودار ترسیم شده و در
دریافت کد مالیاتی برای صاحبان کسب و کارها از حدود 3 سال پیش الزامی شده و تمامی مودیان مالیاتی جهت پیگیری پرونده خود باید این
ثبت نام مالیاتی دستگاه کارتخوان باید به وسیله کد ملی و با دریافت کد مالیاتی در سامانه خدمات سازمان مالیاتی ایران به نشانی my.tax.gov.ir انجام
فراخوان مالیات ارزش افزوده رستورانها یکی از جدیدترین فراخوانهای اداره امور مالیاتی است که پیرو مصوب مربوط به مالیات بر ارزش افزوده امسال صادر شده
به کارگیری اتباع خارجی در رستورانها باید با توجه به شرایط و قوانین خاصی صورت گیرد. عدم توجه به این قوانین می تواند مشکل ساز