محاسبه حاشیه سود رستوران
حاشیه سود رستوران به سادگی با محاسبه تفاوت بین درآمد ناخالص و هزینههای عملیاتی قابل محاسبه است. در واقع با محاسبه حاشیه سود یک رستوران
حاشیه سود رستوران به سادگی با محاسبه تفاوت بین درآمد ناخالص و هزینههای عملیاتی قابل محاسبه است. در واقع با محاسبه حاشیه سود یک رستوران
چارت سازمانی رستوران نشان دهنده ساختار و سلسله مراتب داخلی این واحد تجاری است، این چارت معمولا به شکل یک نمودار ترسیم شده و در
دریافت کد مالیاتی برای صاحبان کسب و کارها از حدود 3 سال پیش الزامی شده و تمامی مودیان مالیاتی جهت پیگیری پرونده خود باید این
ثبت نام مالیاتی دستگاه کارتخوان باید به وسیله کد ملی و با دریافت کد مالیاتی در سامانه خدمات سازمان مالیاتی ایران به نشانی my.tax.gov.ir انجام
فراخوان مالیات ارزش افزوده رستورانها یکی از جدیدترین فراخوانهای اداره امور مالیاتی است که پیرو مصوب مربوط به مالیات بر ارزش افزوده امسال صادر شده
به کارگیری اتباع خارجی در رستورانها باید با توجه به شرایط و قوانین خاصی صورت گیرد. عدم توجه به این قوانین می تواند مشکل ساز
اگر صاحب رستوران هستید، احتمالا مسئولیتهای زیادی به عهدهتان قرار دارد؛ از خرید اقلام مور نیاز گرفته تا تعیین برنامه زمانی کارکنان. علاوه بر این
مطمئناً همه افراد جامعه، به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با مالیات سروکار دارند؛ از مالیات بر روی کالاها گرفته تا مالیاتی که افراد به صورت
مودیان امور مالیاتی برای اینکه امکان ارسال صورتحساب در سامانه مودیان را داشته باشند، باید نسبت به دریافت شناسه یکتا حافظه مالیاتی اقدام کنند. در