راه اندازی رستوران از صفر تا صد | تمام چالش های راه اندازی رستوران و مسیر موفقیت
راه اندازی رستوران یکی از اولین گزینههایی است که افراد برای سرمایه گذاری در نظر میگیرند. امروز هرفردی که قصد سرمایه گذاری دارد را ببینید
راه اندازی رستوران یکی از اولین گزینههایی است که افراد برای سرمایه گذاری در نظر میگیرند. امروز هرفردی که قصد سرمایه گذاری دارد را ببینید
حسابداری مالیات به مجموعهای از اطلاعات حسابداری اطلاق میشود که بیشتر به محاسبه و گزارش مالیات مربوط میشود تا نمایش صورتهای مالی عمومی. اگر میخواهید
مشاوران مالیاتی قوانین پیچیده مالیاتی را برای به حداقل رساندن تعهدات مالیاتی و رسیدگی به اهداف مشتری دنبال میکنند. اگر به دنبال مشاوره مالیاتی هستید،
مشاوره مالیات بر ارزش افزوده (VAT)، یکی از خدمات شرکت اکانتیک است که در کنار دیگر خدمات مالی و حسابداری در اختیار شرکتها (افراد حقوقی)
کاست کنترل (cost control) یا کنترل هزینههای رستوران، یکی از چالشهای اصلی رستورانداران در ایران است که بعد از خبر افزایش حقوق سال 1401، به
مالیات بر ارزش افزوده رستوران، از جمله مسائل مهم در محاسبه مالیات و حسابداری رستوران است. بر اساس آخرین اخباری که در سال 1400 منتشر
محاسبه بهای تمام شده غذا، یکی از موضوعات مهم، در حسابداری رستوران است. بر اساس آمار جهانی، درصد سود غذا و نوشیدنی در رستورانها، بین
اگر صاحب رستوران هستید، احتمالا مسئولیتهای زیادی به عهدهتان قرار دارد؛ از خرید اقلام مور نیاز گرفته تا تعیین برنامه زمانی کارکنان. علاوه بر این
راه اندازی رستوران کار سادهای نیست، به خصوص اگر بعد از شیوع ویروس کرونا، برای ورود به این حرفه تصمیم گرفتهاید. ساعات کاری طولانی و