چگونه بهای تمام شده یک غذا یا نوشیدنی را محاسبه کنیم؟
محاسبه بهای تمام شده غذا، یکی از موضوعات مهم، در حسابداری رستوران است. بر اساس آمار جهانی، درصد سود غذا و نوشیدنی در رستورانها، بین
محاسبه بهای تمام شده غذا، یکی از موضوعات مهم، در حسابداری رستوران است. بر اساس آمار جهانی، درصد سود غذا و نوشیدنی در رستورانها، بین
راه اندازی رستوران کار سادهای نیست، به خصوص اگر بعد از شیوع ویروس کرونا، برای ورود به این حرفه تصمیم گرفتهاید. ساعات کاری طولانی و
فصل اول ـ تعاریف ماده۱ـ در این قانون، اصطلاحات زیر در معانی مشروحه مربوط به کار می روند: الف ـ سازمان: سازمان امور مالیاتی کشور
1397 1395 1394 و به قبل 100 85 ۲- حداکثر میزان بخشودگی جرائم قابل بخشش از تاریخ ۱ /۷ / ۱۴۰۱ با رعایت سایر بندهای
طبق جدول، سقف معافیت مالیات بر درآمد سالانه ۶۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است. یعنی در سال ۱۴۰۱، دریافتی ماهانه هر نفر تا سقف
۱- از اول سال ۱۴۰۱ حداقل مزد روزانه با نرخ یکسان برای کلیه کارگران مشمول قانون کار (اعم از قرارداد دائم یا موقت) مبلغ ۱,۳۹۳,۲۵۰
به روایتی برخی معتقدند اولین روز جهانی حسابدار در سال 1976 جشن گرفته شد و انجمن حسابداران عمومی کالیفرنیا این رویداد را برای علاقه مندی
افتتاح یک رستوران تقریبا برای همه جذاب بوده، اما باید به این نکته دقت داشته باشیم که برای افتتاح رستوران فقط نیاز به یک سرآشپز