حساباتو تیک کن!

خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، برج سایه، طبقه هفتم، واحد یک

آشنایی با هزینه های راه اندازی رستوران

هزینه های راه اندازی رستوران چیست؟ تهیه مواد اولیه، پخت و سرو کردن آنها، فراهم کردن یک مکان، اخذ مجوزها و استخدام نیروها همگی برای راه اندازی یک رستوران ضروری هستند. هرکدام نیاز به سرمایه ای جداگانه دارند. در این مقاله با ما همراه باشید تا به بررسی مهم ترین هزینه های راه اندازی رستوران ها بپردازیم.

آشنایی با پیش نیازهای کسب و کار رستوران

رستوران ها از بهترین مشاغل برای کسب درآمد هستند؛ چراکه یکی از نیازهای مهم و روزانه انسان ها را تامین می کنند. شما می توانید این نوع مشاغل را در مدل های مختلفی بیابید. از کترینگ گرفته تا تامین غذای خانگی، پخت نان و غیره.

قبل از اینکه به بررسی هزینه های راه اندازی رستوران بپردازیم، بد نیست با پیش نیازهای انجام این کار آشنا شوید. در این خصوص می توان به موارد زیر اشاره نمود که به شرح زیر هستند:

  • فراهم کردن تجهیزات اولیه: اولین مورد از پیش نیازهایی که لازم است داشته باشید، یک سری وسایل هستند تا بتوانید برای ارائه خدمات و فراهم کردن بستر اولیه از آنها استفاده کنید. خرید تجهیزات در سه بخش صورت می گیرد که شامل وسایل رفاهی، ابزارهای فروشندگی و پخت و پز است.
  • فراهم کردن مکان: مورد دیگری که باید در نظر گرفته شود، مکانی است که محل کسب شما بوده و لازم خواهد بود تا در هنگام دریافت مجوز نیز آن را مشخصا اعلام کنید.
  • مجوز فعالیت: مهم ترین مدرکی که برای راه اندازی رستوران به آن نیاز دارید، جواز کسب آن است. از دیگر موارد می توان به اخذ تاییدیه راهنمایی رانندگی، بهداشت و آتش نشانی اشاره کرد.

قبل از اینکه بخواهید عجولانه تصمیم بگیرید، ادامه مقاله را کامل بخوانید تا متوجه شوید که کل سرمایه اولیه شغل رستوران چقدر خواهد بود.

 

همچنین بخوانید: آموزش کامل صفر تا صد راه اندازی رستوران

 

هزینه های راه اندازی رستوران 2

هزینه های راه اندازی رستوران چقدر است؟

در ادامه تلاش می کنیم یک لیست را از هزینه های راه اندازی رستوران برای شما بیان کنیم که می بایست حتما آنها را مدنظر قرار دهید. شما می توانید ریز جزئیات بیشتر را با محاسبه دستی براساس نرخ های روز بدست آورید.

  • هزینه تجهیزات آشپزخانه: یکی از اصلی ترین فاکتورها در هزینه راه اندازی رستوران برون بر، وسایل آشپزخانه است. همانطور که می دانید، طبخ غذا در رستوران ها، در حجم وسیعی انجام می شود و با توجه به اینکه بسیاری از غذاها نیاز به زمان بالایی برای آماده شدن دارند، لازم است رستوران ظرفیت خود را با وسایل بزرگتر یا بیشتر افزایش داده یا بتواند با وسایل مدرن، غذا را در زمان کمتری آماده کند.
  • هزینه پرسنل: هر شغلی دارای نیروی انسانی است که این موضوع در رستوران ها به دلیل نقش و مهارت های این افراد، اهمیت بالاتری دارد. نرخ سرمایه لازم برای رستوران در این بخش، به اندازه حقوق 6 ماه حقوق پرسنل می باشد. چراکه تا راه اندازی رستوران و جا افتادن آن، مدتی زمان نیاز خواهد بود که ممکن است درآمد کافی برای پرداخت هزینه پرسنل بدست نیاید.
  • هزینه اجاره یا خرید مکان: یکی از مهم ترین هزینه ها مربوط به فراهم کردن مکان فعالیت رستوران است. همانند مورد قبلی، در این بخش هم هزینه چند ماه اجاره در نظر گرفته می شود. از آنجایی که مکان رستوران نقش اصلی را در میزان فروش شما دارد، می توانید با اطمینان از مناسب بودن مکان، نسبت به خرید آن اقدام کنید.
  • هزینه پیک: برخی از رستوران ها صرفا در زمینه تامین غذا فعالیت می کنند. در این حالت باید هزینه ای برای جابه جایی یا پیک غذا در نظر بگیرند. شما می توانید افرادی را که دارای وسایل نقلیه هستند، برای این کار استخدام کنید تا نیازی به خرید این تجهیزات نباشد.
  • تجهیزات دکوراسیون: امروزه ظاهر رستوران ها نقش مهمی در جذب مشتری دارند. این موضوع در رستوران های شهری و کافه ها اهمیت ویژه ای دارد. به همین خاطر مهم است که سرمایه ای را برای بازسازی یا نوسازی محل و خرید مبلمان مناسب اختصاص دهید.
  • هزینه های محل کار: در این بخش لازم است تا هزینه های جاری مرتبط به محل کسب شما اعم از آب، گاز و برق در نظر گرفته شوند. همچنین در صورتی که رستوران شما خدمات اینترنتی را ارائه می کند، هزینه سرویس اینترنت نیز محاسبه گردد.

 

دیگر سرمایه های مورد نیاز برای راه اندازی رستوران

دیگر مخارج و هزینه های راه اندازی رستوران که شامل یک سری موارد متفرقه می شوند، عبارتند از:

  • هزینه تبلیغات و بازاریابی: در این بخش، هزینه هایی برای بازاریابی و پروموت شدن رستوران شما در نظر گرفته می شوند. از جمله می توان به تبلیغات درون شهری، بنرها، تبلیغات در دنیای مجازی، همکاری با فود بلاگرها و غیره اشاره کرد.
  • هزینه مالیات: مالیات یکی از هزینه های جداناشدنی برای کسب و کارها است که بسته به میزان سود و فروش شما متغیر می باشد. شما باید براساس میزان فروش خود، اینتاکد و ضرایب تعریف شده، هزینه تقریبی آن را محاسبه و پرداخت کنید. همچنین این کسب و کارها باید مبالغ دریافتی تحت عنوان ارزش افزوده را جداگانه به سازمان پرداخت کنند.
  • تامین مواد اولیه: از آنجایی که رستوران ها مواد خوراکی را برای سرو کردن غذا نیاز دارند، لازم است به صورت روزانه، هزینه ای را برای این بخش اختصاص دهند. از هزینه نوشیدنی ها گرفته تا سبزیجات، گوشت، نان و غیره که کاملا وابسته به منوی غذایی شما است.

بسته به آنچه مدنظر دارید و ایده آل ذهنی تان، ممکن است هزینه های دیگری نیز به این لیست اضافه شوند.

هزینه های راه اندازی رستوران 3

پرسش های متداول کاربران

برخی از پرسش های متداول شما کاربران راجع به هزینه های راه اندازی رستوران عبارتند از:

  • چگونه برای تخمین هزینه های راه اندازی رستوران اقدام کنیم؟ شما می توانید با اخذ مشاوره، ایجاد یک چک لیست و بررسی هزینه هر بخش به صورت جداگانه، برای تخمین هزینه راه اندازی رستوران اقدام نمایید.
  • راه های تامین هزینه های رستوران چیست؟ دریافت وام، جذب سرمایه با ارائه بیزینس پلن، کاهش هزینه های اضافی و خرید مرحله ای از جمله راه حل ها در این بخش هستند.

در صورت نیاز به راهنمای جامع راه اندازی رستوران، حتما از مقالات بلاگ سایت دیدن کرده و در صورت نیاز با پشتیبانی سایت در تماس باشید.

مقالات مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
guest
0 دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها