حساباتو تیک کن!

خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، برج سایه، طبقه هفتم، واحد یک

آموزش کامل صفر تا صد راه اندازی رستوران – بخش دوم

صفر تا صد راه اندازی رستوران بخش دوم

در بخش قبل از مقاله صفر تا صد راه اندازی رستوران به معرفی مراحل راه اندازی رستوران، انتخاب مکان مناسب برای رستوران و همچنین انتخاب نوع رستوران پرداختیم و نکات مفیدی را برای شما عزیزان قید کردیم. در این بخش از مقاله قصد داریم به توضیح بیزینس پلن رستوران، مجوزهای لازم برای رستوران و نحوه اخذ آن و همینطور دکوراسیون داخلی و خارجی رستوران بپردازیم. پس تا پایان این مقاله از وبسایت شرکت حسابداری اکانتیک با ما همراه باشید.

صفر تا صد راه اندازی رستوران و بیزینس پلن آن

در این بخش از مراحل صفر تا صد راه اندازی رستوران، شما باید از یک مشاور کمک بگیرید. این مرحله به ویژه برای صاحبین بیزینس هایی که می خواهند سرمایه خود را از دیگران تامین کنند، ضروری می باشد. چراکه شما باید یک بیزینس پلن کامل را به سرمایه گذار یا تامین کننده مالی خود ارائه کنید.

از جمله اطلاعاتی که در این بخش ارائه می شوند، می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:

  • خلاصه ای از مشخصات کسب و کار.
  • اهداف کوتاه و بلند مدت.
  • طرح عملیاتی که شامل یک سری اطلاعات مهم اعم از مکان رستوران، ساختار سازمانی، لیست منوی غذایی و غیره می شود.
  • استراتژی های بازاریابی.
  • برنامه های مالی.
  • ریسک ها و چالش های احتمالی.
  • پیوست هایی که می توانید به سرمایه گذار برای کسب اعتماد او ارائه کنید. از جمله می توان به مجوزهای اخذ شده اشاره کرد.

در راهنمای جامع راه اندازی رستوران، یک نکته طلایی آن است که صاحب کسب و کار از اطلاعات بیزینس پلن در هنگام راه اندازی رستوران استفاده کند. این داده ها به شما کمک می کنند تا به صورت واقع گرایانه تصمیم گیری کرده و نسبت به رقبا، عملکرد بهتری داشته باشید. توصیه می کنیم از کارشناسان معتبر برای ایجاد بیزینس پلن خود کمک بگیرید.

صفر تا صد راه اندازی رستوران بخش دوم

اخذ مجوزهای لازم برای راه اندازی رستوران

به یکی از مهم ترین مراحل در آموزش صفر تا صد راه اندازی کافه رستوران می رسیم که به اخذ مجوز مربوط می شود. در کل سندهایی که باید برای راه اندازی رستوران ها اخذ کنید عبارتند از:

  • مجوز کسب و کار: رستوران یک واحد صنفی است که باید برای فعالیت خود، مجوز کسب و کار اخذ کند. این سند به شما این امکان را می دهد که به صورت قانونی فعالیت نمایید و در بازار حضور داشته باشید. اتحادیه های صنفی در هر شهر، موظف هستند برای صدور پروانه کسب اقدام کنند. البته این روند اکنون الکترونیکی شده است.

نکته: مهم است که ابتدا برای اخذ مجوز کسب و کار اقدام کنید. چراکه این خود یک پیش نیاز قانونی است و اگر به هر دلیلی نتوانید آن را اخذ نمایید، تمام هزینه هایی که صرف می کنید، به هدر می روند. مگر آنکه فرد دیگری را به عنوان مدیر کسب و کار خود اعلام نمایید که این خود ریسک هایی دارد.

  • مجوز مکان کسب: یکی از مجوزهای دیگری که برای فعالیت کسب و کارها در نظر گرفته شده است، متعلق به مکان فعالیت می باشد. این مجوزها به منظور بررسی محیط کاری، امنیت و بهداشت آنجا تعریف شده اند.
  • مجوز خدمات غذایی: از آنجایی که محصولات شما به صورت مستقیم با سلامت جامعه در ارتباط هستند، باید مجوزی را از اداره بهداشت دریافت کنید. این مجوز به صورت اتفاقی با بازرسی رستوران شما، مجددا بازبینی خواهد شد. بنابراین مهم است که همواره نکات بهداشتی را رعایت کرده و به تاریخ انقضاء مواد غذایی توجه داشته باشید.
  • سلامت کارکنان: اگر به نانوایی ها مراجعه کرده باشید، متوجه می شوید که هر کدام از کارکنان دارای مجوزی هستند که بر روی دیوار نصب شده اند. چنین چیزی برای رستوران ها و مشاغلی که در حوزه مواد غذایی فعالیت می کنند نیز تعریف می شود.

نکته: دریافت چنین مجوزهایی نیاز به یک سری شرایط مانند تابعیت یا گواهینامه مهارت فنی یا گواهی پایان خدمت (یا معافیت) دارد.

 

انتخاب نوع دکوراسیون داخلی و خارجی رستوران

این مورد معمولا در چک لیست راه اندازی رستوران دیده نمی شود. البته شما می توانید آن را زمانی که کسب و کار شما به سطح قابل قبولی از درآمد رسید، در نظر بگیرید. امروزه هر رستورانی یک دکوراسیون را برای چیدمان فضای غذاخوری، نورپردازی محیط، پذیرش و استراحت در نظر می گیرد که تا حدی در جذب مشتری تاثیر دارد. این موضوع به ویژه برای سالن های پذیرایی که میزبان مهمانان در برگزاری مراسم هستند، مهم خواهد بود.

در کل چینش فضای چنین محیط هایی، وابسته به سلیقه مدیر رستوران است تا بتواند یک دکوراسیون کلاسیک، مدرن یا سنتی را ایجاد نماید. دکوراسیون رستوران هم در داخل و نیز بیرون آن قابل تغییر می باشد. شما می توانید در انتخاب متریال دیوارها، کفپوش، مدل لامپ ها، آیتم هایی که در دیوارها قرار می دهید، چیدمان صندلی ها به صورت تکی، خانوادگی یا کنار هم (سالنی) سبک های مختلفی را در نظر بگیرید.

توجه به نورپردازی محیط نیز می تواند تا حد بسیار خوبی بر خلق و خو مهمانان و جلب اعتماد آنها اثرگذار باشد. شما می توانید موسیقی را برای تاثیر گذاری بر مشتریان و بهبود تجربه آنها در رستوران در نظر گرفته و با نواهای آرام یا سنتی، رستوران ها را به محیط هایی صمیمانه تبدیل کنید.

نکته: شما می توانید برای طراحی دکوراسیون داخلی یا خارجی رستوران، از شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، کمک بگیرید.

صفر تا صد راه اندازی رستوران بخش دوم

صفر تا صد راه اندازی رستوران + هزینه های لازم

اینکه چقدر هزینه در پروسه صفر تا صد راه اندازی رستوران نیاز خواهید داشت، سوال بسیاری از شما کاربران است. برای پاسخ به این پرسش، تلاش می کنیم عناوین کلی را بیان کنیم. شما می توانید به صورت جزئی تر، داده های دقیق را با جستجو در فضای مجازی بیابید تا سرمایه لازم برای راه اندازی رستوران را متوجه شوید.

برای اینکه از هزینه های لازم برای راه اندازی رستوران مطلع شوید لطفا بخش وبلاگ ما را دنبال کنید تا در بخش بعدی از این مقاله این مرحله مهم از راه اندازی رستوران را به شما آموزش دهیم.

مقالات مرتبط
0 0 رای ها
امتیاز مقاله
guest
0 دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها